Karrier Portál banner

Kiválasztás

Kiválasztási folyamatunk során elsődleges cél, hogy Társaságunkhoz a vállalati értékeinkkel azonosulni tudó, az adott pozíció elvárásaihoz illeszkedő szakmai tudással és kompetenciával rendelkező pályázó kerüljön.

Az elmúlt 30 év sikerének alapja, hogy új munkatársaink megtalálják nálunk a számításaikat és minél gyorsabban beilleszkedjenek a csapatunkba.

Célunk, hogy a kiválasztási folyamatot gördülékenyen, a lehető legrövidebb idő alatt, az elérhető legnagyobb hatékonysággal bonyolítsuk le.

Pályázat benyújtása
Beérkezett pályázatok szűrése
Személyes interjú
Döntés és visszajelzés
Pályázat benyújtása

Karrierportálunkon keresztül történik a pályázati dokumentumok beküldése (fényképes önéletrajz, motivációs levél), továbbá a pályázat érvényességének meghatározó feltétele az adatkezelési hozzájárulás elfogadása, amely a hirdetés szövege alatt található meg letölthető formában.

Beérkezett pályázatok szűrése

A karrierportálunkon keresztül beérkezett pályázatok előszűrésen esnek át, majd ezt követően kiválasztjuk azokat a jelölteket, akik szakmai hátterük és profiljuk alapján a leginkább illeszkednének a csapatunkba. A kiválasztott jelölteket telefonon megkeressük és meghívjuk őket egy személyes interjúra.

Személyes interjú

A személyes interjú alkalmával kölcsönösen megismerjük egymást. Feltérképezzük és megfeleltetjük a jelölt szakmai tudását, tapasztalatát, motivációját, személyiség jegyeit és elvárásait az adott pozícióhoz illeszkedően. Egyes - főként kulcspozíciókra irányuló - kiválasztási folyamat esetén az interjú-fázis többlépcsős is lehet.

Döntés és visszajelzés

A személyes interjú(ka)t követően rövid időn belül meghozzuk a döntést.

A kiválasztott pályázó részére írásos foglalkoztatási ajánlatot küldünk, amelyben minden, az alkalmazás feltételeivel összefüggő részlet feltüntetésre kerül. Az ajánlat elfogadását követően leendő munkatársunk tájékoztatást kap a belépéssel kapcsolatos teendőket illetően.

Társaságunk számára fontos a jelentkezőknek történő visszajelzés, ezért a kiválasztási folyamat végén minden jelentkezőnek írásos visszajelzést küldünk.